Commerciële dakbedekking

Als u zakelijk of commercieel onroerend goed bezit, weet u al hoe belangrijk het is om uw investering te beschermen. Het dak is een belangrijk onderdeel van die investering en we garanderen dat ons werk het beste is. Of het nu gaat om een ​​grote dakreparatie of een nieuwe installatie, wij klaren de klus vakkundig en snel. Het is een norm die we met passie hoog houden!

Als u een dakdekker nodig heeft, laat ons dan zien waarom wij de beste zijn in de branche. Onze toewijding aan uitmuntendheid komt tot uiting in elke taak die we doen! Onze zakelijke dakwerken omvatten:

 • Nieuwbouwconstructie
 • Alle soorten dakreparaties
 • Waterdichting
 • Preventieve behandeling met polyurethaanschuimspray
 • Pannendaken
 • Metalen Retrofits
 • Opnieuw dakbedekking
 • Coatings

Bel ons vandaag nog voor meer informatie over onze zakelijke dakbedekkingsdiensten!

3 manieren om u te helpen te weten wanneer een nieuw dak nodig is

Het kan een behoorlijke uitgave zijn om een ​​volledig daksysteem te vervangen. Dit zorgt ervoor dat de meeste mensen het zo lang mogelijk uitstellen. Hoewel veel scenario’s geen drastische actie van de huiseigenaar vereisen, zijn er maar weinig gevallen waarin het absoluut noodzakelijk is dat u de stappen neemt om uw daksysteem te vervangen, zelfs als u dat niet wilt. Dus, hoe weet u nu of u een nieuw dak nodig heeft? Hier zijn 3 manieren om het te vertellen!

Als u “dips” in het bestaande dak ziet.Als u een korte afstand van uw huis naar achteren stapt, is het vrij eenvoudig om kuilen in het dak te identificeren. Deze dips zijn precies zoals ze klinken: plaatsen in het dak die onder andere plekken duiken. Als u een dip ziet, betekent dit vaak dat er een lek is of dat er dakrot is die aandacht nodig heeft. Als u uw daksysteem niet vervangt, zult u hoogstwaarschijnlijk op verschillende plaatsen water gaan ophopen en zal het dakbedekkingsmateriaal het niet kunnen weerstaan.

Beschadigde gordelroos.Een van de gemakkelijkste manieren om te zien of uw dak zijn limiet heeft bereikt, is als u shingles begint op te merken die uit elkaar vallen of omhoog krullen. Het verlies van de UV-coating is meestal de oorzaak hiervan. Let ook op losse korrels. Dit is een andere gemakkelijke manier om te zien of u nieuwe gordelroos nodig heeft.

Lekkend dak. Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar een lekkend dak is een groot teken dat uw dak aan vervanging toe is. Niet alle lekken zijn echter gemakkelijk op te sporen. Als u bruine vlekken op uw plafond ziet ontstaan, moet u nadenken over het vervangen van uw daksysteem.

Als u een nieuw dak nodig heeft, bel dan de experts die u kunt vertrouwen!

De beste residentiële dakdekker kiezen

Elke huiseigenaar kan bevestigen dat het kiezen van hun daksysteem een ​​van de duurste beslissingen is die ze moeten nemen. Het is een belangrijke beslissing, want het is wat u en uw gezin zal beschermen tegen de elementen en jarenlang warmte en veiligheid zal bieden. Met zoveel op deze beslissing, wil je de tijd investeren om het goed te doen! Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het kiezen van de beste dakdekker voor uw huis!

 • Vraag naar referenties en aanbevelingen. Niets is krachtiger dan mond-tot-mondreclame. Vraag je vrienden en familie wie ze hebben gebruikt en hoe tevreden ze waren. Zoek naar buren aan wie je het zou kunnen vragen – ze staan ​​vaak te popelen om hun ervaringen te delen.
 • Maak een lijst van dakdekkers. Besteed een paar minuten aan Google en maak een lijst van uw lokale dakdekkersbedrijven. Schrijf een paar vragen op en bel elk bedrijf om aantekeningen te vergelijken. U wilt enkele referenties van het bedrijf vragen en ervoor zorgen dat de persoon met wie u spreekt behulpzaam, vriendelijk en professioneel is. Ze moeten in staat zijn om snel uw vragen te beantwoorden en prijsschattingen te geven om u te helpen uw opties te begrijpen.
 • Doe een beetje huiswerk. Als je je zoekopdracht hebt beperkt tot een paar, neem dan even de tijd om hun kwalificaties te controleren. Zorg ervoor dat ze volledig erkend en gecertificeerd zijn als dakdekkers. Vraag naar referenties en volg ze op met een telefoontje. Stel vragen zoals hoeveel tijd het kostte om de klus te klaren, eventuele problemen die zich voordeden en hoe ze werden afgehandeld, en of de kosten redelijk en redelijk leken. Het kenmerk van een geweldig dakdekkersbedrijf is iemand die mogelijke problemen efficiënt en effectief afhandelt.
 • Vraag naar offertes. Tot slot, als u eenmaal een lijst met potentiële kandidaten heeft, vraag hen dan om een ​​offerte voor uw project, zodat u aantekeningen kunt vergelijken. Het vervangen van een volledig daksysteem is een grote klus en een flinke investering, dus het is van cruciaal belang dat u de juiste aannemer voor de klus vindt!