Over ons


ONZE MISSIE

Dakwerken zit al vele jaren in ons bloed.

Al decennialang zetten wij ons in voor het verbeteren van daken. Ons team van deskundigen streeft ernaar om met elke opdracht de beste kwaliteit en service te leveren.

Doorzettingsvermogen en aandacht voor detail kenmerken onze aanpak. Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitmuntende resultaten in elk project.

92

Daan Verbiest

Eelo

Pexels erin d 8578847

POPULAIRE VRAGEN

Veelgestelde Vragen

De duur van een dakrenovatie kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het dak, de complexiteit van de werkzaamheden, en de weersomstandigheden. Gemiddeld duurt een dakrenovatie voor een standaard eengezinswoning tussen de 2 tot 5 dagen. Voor grotere projecten of complexere renovaties kan het langer duren. Wij streven ernaar om de overlast tot een minimum te beperken en zullen vooraf een realistische tijdsinschatting geven.

Ja, wij hebben ervaring met de installatie van groendaken. Groendaken zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook voordelen zoals verbeterde isolatie, verlenging van de levensduur van het dak en bijdrage aan biodiversiteit. Ons team kan u adviseren over de beste opties voor uw situatie en zorgen voor een professionele installatie.

Overlappen houdt in dat een nieuwe laag dakbedekking over de bestaande lagen wordt aangebracht, terwijl bij een volledige dakvervanging het oude materiaal volledig wordt verwijderd en vervangen. Overlappen kan een kosteneffectieve oplossing zijn als de bestaande dakstructuur nog in goede staat is. Een volledige vervanging wordt aanbevolen wanneer het dak ernstige schade of slijtage vertoont. Wij kunnen een grondige inspectie uitvoeren om de beste optie voor uw dak te bepalen.

Er zijn verschillende tekenen die erop kunnen wijzen dat uw dak aan vervanging toe is, waaronder lekkages, ontbrekende of beschadigde dakpannen, doorzakken van het dak, en zichtbare slijtage zoals barsten of blaren in het dakmateriaal. Ook als uw dak ouder is dan 20 jaar, kan het verstandig zijn om een inspectie te laten uitvoeren. Ons team kan een grondige inspectie uitvoeren en u adviseren over de staat van uw dak en de eventuele noodzaak voor vervanging.


ONS TEAM

Ontmoet Onze Dak experts

Pexels vanessa garcia 6326064
Niels De Clercq

Directeur

Pexels mikhail nilov 8872215
Brenda De Decker

Manager

Pexels anna nekrashevich 6801642
Steven Degeyter

Directeur

Pexels linkedin sales navigator 2182970
Jonas Vandervliet

Directeur


WIE WIJ ZIJN

Onze geschiedenis wordt gekenmerkt door ons vermogen om ons opnieuw uit te vinden, te groeien en te transformeren samen met onze klanten.

  • Uitmuntende financieringsopties inclusief lage rente
  • De beste klantenservice in de branche
  • De hoogste kwaliteitsproducten