Over

OVER ONS

Als u op zoek bent naar een dakdekker, heeft u ongetwijfeld een aantal vragen.

Veelgestelde vragen van onze klanten kunnen zijn:

  • Neemt de dakdekker mijn verzekering?
  • Hoeveel zijn uw diensten?
  • Hoe lang duurt het om de klus te klaren?

Wat uw behoefte ook is, onze dakdekkers staan ​​te popelen om u tijdig van topkwaliteit te voorzien!

Of het nu gaat om het repareren van uw huidige dak, het vernieuwen van uw dak of het installeren van een gloednieuw dak, de belangrijkste beslissing die u neemt is de dakdekker die u kiest om de klus te klaren. We zullen hard werken om uw bedrijf binnen te halen en u tevreden achter te laten! U kunt er ook zeker van zijn dat we achter al ons werk staan ​​met een geld-terug-garantie.

Al onze deskundige technici zijn hooggekwalificeerd en volledig gecertificeerd. Wij hebben jarenlange gecombineerde kennis en ervaring in alle soorten dakbedekking en dakreparaties. We zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste materialen en trends, dus u kunt er zeker van zijn dat ons werk waarde toevoegt aan uw huis of bedrijf.

Bel ons vandaag nog en ontdek waarom onze klanten echt tevreden zijn en zelfs verbaasd zijn over hoe gemakkelijk en snel het werk wordt gedaan. Zelfs als u denkt dat een nieuw dak of reparatie ver buiten uw budget valt, kunt u aangenaam verrast zijn door wat wij voor u kunnen doen. We zullen er alles aan doen om u te helpen het best mogelijke resultaat te behalen!

Dakwerken Eeklo

Over onze werking

100den

Afgewerkte projecten

100den

Tevreden klanten

10+

Jaren ervaring

100den

Daken gerepareerd of geïnstalleerd
POPULAIRE VRAGEN

Waarom voor ons kiezen

Ons Dakdekkersbedrijf is al meer dan een eeuw een van de meest ervaren en gerespecteerde bouw- en constructiebedrijven. Roof heeft de ideeën en visies van onze klanten omgezet in bekroonde projecten.

  • Financiële verantwoordelijkheid voor onze klanten
  • Superieure kwaliteit en vakmanschap
  • Kwaliteit en waarde voor de projecten die we leveren
  • Hoogste normen in kostenbeheersing
  • Op tijd en binnen budget
  • Echte focus op klanttevredenheid

Regio Eeklo en Meetjesland

Dakwerken Eeklo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en renoveren van daken in de regio Het Meetjesland.  We hebben onze naam gebouwd op het leveren van kwaliteitsdiensten en hebben onze missie om de beste dakwerkers in de regio verder uitgebouwd. Onze waarden zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, klanttevredenheid en creativiteit. We hebben een sterke professionele persoonlijkheid en geloven sterk in het leveren van de beste kwaliteit en service aan onze klanten.

Ons product en service,

Dakwerken Eeklo, is ontworpen om eigenaars van huizen en bedrijven te helpen in hun specifieke behoeften op het gebied van dakwerken. We hebben een uniek verkoopidee: we leveren de beste dakwerkers uit uw regio, die uw specifieke behoeften en wensen begrijpen. We bieden kwaliteitsdiensten aan voor het bouwen of renoveren van daken en onze creativiteit zorgt ervoor dat we altijd een oplossing vinden die aan de behoeften van onze klanten voldoet. Onze klanttevredenheid staat voorop en we streven steeds naar de beste kwaliteit en service.

ONZE GETUIGENISSEN

Tevreden klanten

Op zoek naar een professionele vakman?

Neem vandaag nog contact met ons op, we staan je vrijblijvend te woord.